Message Boards Message Boards

Miscellaneous

Forum bug

Toggle
Forum bug
Answer
5/7/20 5:34 PM
Posting doesn't seem to work. Either the message box just turns empty, or there is that notification that the message board is temporarily unavailable. First I thought it was only long posts, like before, but then it happened with an earlier version of this message. This is freakin' annoying.

RE: Forum bug
Answer
5/7/20 5:35 PM as a reply to Linda ”Polly Ester” Ö.
Wow! I managed to post something. Finally! 

RE: Forum bug
Answer
5/10/20 2:00 PM as a reply to Linda ”Polly Ester” Ö.
Linda ”Polly Ester” Ö:
Wow! I managed to post something. Finally! 


Still can't post any entry! emoticon

RE: Forum bug
Answer
5/10/20 2:05 PM as a reply to Linda ”Polly Ester” Ö.
Linda ”Polly Ester” Ö:
Posting doesn't seem to work. Either the message box just turns empty, or there is that notification that the message board is temporarily unavailable. First I thought it was only long posts, like before, but then it happened with an earlier version of this message. This is freakin' annoying.
Yes, I reported on this in my "Tech Support on a Post" post

RE: Forum bug
Answer
5/10/20 2:06 PM as a reply to Linda ”Polly Ester” Ö.
Quick reply works... maybe... we will see emoticon

RE: Forum bug
Answer
5/10/20 2:48 PM as a reply to Linda ”Polly Ester” Ö.
Linda ”Polly Ester” Ö:
Wow! I managed to post something. Finally! 

Clinging to forums leads to suffering.



(Papa go'n hides behind the sofa)

RE: Forum bug
Answer
5/11/20 2:03 AM as a reply to Ni Nurta.
Ni Nurta:
Quick reply works... maybe... we will see emoticon

Nope. I tried that. Nothing happened when I tried to push that button. But the bug appears to have been fixed again... for now.